Supplementen

Toen ik nog werkte als orthomoleculair therapeut testte ik met de bioresonantie apparatuur altijd op belastingen én tekorten bij mensen en dieren. Om tekorten aan te vullen adviseerde ik supplementen van hoogwaardige kwaliteit.
Althans dat dacht ik destijds…

De jaren van Corona openden mijn ogen steeds verder en ik werd me meer en meer bewust van de grote bedrijven achter de supplementen en de synthetische stoffen die verwerkt worden in veel producten.

Voor mij heeft het altijd prioriteit om op een natuurlijke manier voor mijn lichaam te zorgen. Door onze moestuin en het kweken van kiemgroenten eten wij zo gezond mogelijk. Het Kangen Water zorgt daarbij voor goede opname van de voedingsstoffen, extra antioxidanten en super hydratatie.

Aanvulling door suppletie

Maar hoe vul ik eventuele tekorten voldoende aan? En wat geef ik de kinderen mee als extraatje wanneer ze veel onderweg zijn? Wat raad ik iemand aan die mij om advies vraagt?

Na een uitnodiging om eens bij Beyuna te kijken, werden deze vragen voor mij beantwoord, want hier vond ik de supplementen die ik zocht én die ik ook zou adviseren aan anderen wanneer zij erom zouden vragen.

Supplementen van hoge kwaliteit

De producten van Beyuna ondergaan strenge kwaliteitscontroles, ze bevatten geen kunstmatige ingrediënten die niet door het lichaam opgenomen worden (Clean Label) en alle producten zijn GMO-vrij.

Doordat de supplementen geen synthetische hulpstoffen bevatten, moeten ze semiautomatisch worden afgevuld. Hierdoor duurt het productieproces tot wel acht keer langer dan wanneer het volautomatisch gebeurt. En ja, zo worden de producten dus wel duurder, maar… je krijgt geen synthetische vulmiddelen meer binnen die het product gladder maken (zodat het vullen wel volautomatisch lukt), maar
absoluut niet goed zijn voor jouw lichaam!

Door zonder synthetische stoffen te werken herkent jouw lichaam alle stoffen die je binnenkrijgt bij het nemen van de supplementen.
En elke stof is dus voedend! Wist jij bijvoorbeeld dat de kiemgroent alfalfa wordt gebruikt als vulmiddel? Daar word je toch blij van!

De dag dat ik mee keek bij de presentatie van Beyuna was een feest van herkenning. Niet alleen door de producten die voorbij kwamen, maar ook door de 150 bewuste mensen die samenkwamen!
Voor Beyuna is dat ook een belangrijke peiler; het creëren van een mooie communtiy waar iedereen welkom is!
Nou dat heb ik gevoeld, het voelde als een warm bad. Wil je ook een keer mee om kennis te maken? Dat kan!

Beyuna wil mensen de mogelijkheid bieden om hun eigen financiële vrijheid op te bouwen door anderen te helpen op weg naar gezondheid. Je kunt de producten dus gewoon voor jezelf bestellen, maar je kunt ook distributeur worden en zo werken aan een gezonde toekomst op allerlei gebieden!
Wanneer jij via mijn webshop besteld, ontvang ik een commissie. Wil jij dat ook? Laat het me gerust weten!