Op zoek naar werk?

Werken vanuit huis

Toen ik door uitdagingen in mijn gezondheid mijn praktijk voor natuurgeneeskunde stop moest zeggen, kwam de focus te liggen op ‘door kunnen met de situatie zoals die was’. Mijn leven voelde lange tijd als Overleven en in die tijd had ik ook de overtuiging dat werken voor mij niet meer haalbaar zou zijn. Ik vond dat lastig, want ook al lag mijn keuze bewust bij prioriteit voor het gezin, ik wilde toch ook graag een bijdrage leveren aan onze financiële situatie.

Doordat ik het Kangen Water ging drinken en me daar zo goed bij voelde, kwam het gesprek met anderen regelmatig op het water.
Uiteraard vertelde ik graag over het Water omdat het mij zo goed deed. Mensen zagen dat ook aan me en wilden vaak meer informatie. Zo werd ik eigenlijk als vanzelf distributeur voor de producten van Enagic. Nu heb ik dus werk waarbij ik vanuit huis kan werken, mijn eigen agenda kan plannen,  kan verbinden met anderen én mensen verder kan helpen op hun pad naar balans in hun lichaam en leven. Kortom: dankbaar!

Werken bij Enagic is werken in vrijheid!

Enagic is het bedrijf achter het Kangen Water apparaat, de emGuarde, het douchesysteem Anespa DX en de UKON (supplement obv kurkuma). Zij hebben een duidelijke missie. Ze willen mensen ondersteunen naar lichamelijke en psychische gezondheid én daarnaast een mogelijkheid bieden tot financiële groei. Want, zo zeggen ze bij Enagic: ‘Wat heb je aan gezondheid als je geen tijd hebt om daar met familie en vrienden van te genieten, doordat je altijd aan het werk moet zijn om financiële gezondheid op te bouwen?’

Wanneer je distributeur voor Enagic bent, kun je zelf bepalen hoe jij jouw bedrijf wilt runnen. Offline, online of een combinatie van beide.
Enagic is een ‘direct sale company’ en werkt met een gepatenteerd commissie systeem. Ze zijn gecertificeerd door de DSE.

Wanneer jij investeert in jouw gezondheid door een product van Enagic te kopen, dan kun je ervoor kiezen om distributeur te worden. Je hoeft daarvoor geen extra (terugkerende) investeringen te doen. Je hebt zelf geen voorraad nodig en leveringen en betalingen gaan verlopen allemaal rechtstreeks via Enagic. Het bedrijf dat jij opbouwt is overerfbaar!

Gezond lichaam

Als je je fysiek niet op je best voelt, is het moeilijk om positief te zijn. Een optimale gezondheid is ongelooflijk belangrijk om een gezonde mentaliteit te behouden. Als je je fysiek goed voelt, voel je je mentaal ook goed.
Het onderhouden van een gezond lichaam is dus essentieel voor het bereiken van totale gezondheid.

Gezonde kansen

Niets veroorzaakt meer stress dan financiële problemen. Dit kan je emotionele en fysieke welzijn meer beïnvloeden dan wat dan ook in het leven. Enagic gelooft dat het verkrijgen van succes het derde ingrediënt is in het recept voor echte gezondheid en totaal succes. Gemoedsrust in de wetenschap dat je financiële vrijheid hebt bereikt is waar we allemaal van dromen en de Enagic Opportunity is een geweldig middel om die droom werkelijkheid te laten worden.

Gezonde geest

Een van de bouwstenen voor succes is een gezonde mentaliteit. Positief en dankbaar zijn is de sleutel tot geluk op elk gebied van het leven. Enagic heeft de kracht van een gezonde geest gebruikt om succes te realiseren. Bij Enagic wordt de kracht van positief denken en consequente inspanning beloond.

Deze kans biedt meer dan werk, het is een levensstijl!

Ik ben elke dag blij dat wij het Kangen apparaat aangeschaft hebben. Zoals ik al eerder benoemde heeft het Kangen Water mijn leven compleet veranderd. We drinken binnen ons gezin allemaal met veel plezier het water. Daarnaast gebruiken we, door het inzetten van alle verschillende soorten water uit het apparaat, praktisch geen chemische (schoonmaak)middelen meer in huis en tuin!

Ik help jou graag wanneer jij jouw eigen product van Enagic aan wilt schaffen en uiteraard help ik je ook graag verder als je distributeur wilt worden. Enagic werkt via directe verkoop met commissie volgens een gepatenteerd systeem (DSE gecertificeerd). Door zo te werken wil Enagic de mensen die positieve ervaringen hebben met het Kangen apparaat belonen voor de tijd en energie die ze willen investeren in het helpen van anderen.

Eigen baas

Er zijn geen verborgen kosten of betalingen, geen auto-ship of voorraadvorming en geen jaarlijkse verlengingen of tijdslimieten. Wanneer je wilt starten bij Enagic, begin je met het investeren in jouw gezondheid door de aankoop van het product dat je zelf wilt gaan gebruiken, dus het Kangen apparaat, de emGuarde, het Anespa DX douchesysteem, of het UKON kurkuma supplement. Meer heb je niet nodig om aan de slag te gaan.

Je werkt met een product met enorm grote waarde. Het Kangen apparaat is een medisch gecertificeerd product waarover veel onderzoek beschikbaar is. Je wordt in jouw werk ondersteund door een vijf decennia oud bedrijf, dat de kracht van hun producten inmiddels ruimschoots bewezen heeft. Daarnaast kom je in een team van fijne mensen die allemaal de focus hebben op gezondheid, balans, verbinding maken en genieten van hun werk! 

 

Wanneer je wilt kun je extra ondersteund worden door gebruik te maken van een enorme gereedschapskist met websites, advertenties,
e-mailcampagnes, ebooks en video’s van Enagic. Allemaal vooraf gebouwd en steeds aangevuld, klaar voor jou om plug’n’play te spelen!
Daarnaast mag je gebruik maken van al het materiaal dat ik verzameld en vertaald heb en in mijn online platform heb staan (gereed najaar 2024). Ook mogen mensen die interesse hebben aansluiten bij mijn presentaties als je die zelf liever niet wilt geven.

Kortom samen bouwen aan iets moois waarbij jouw passies en talenten benut worden. Waar je geen 9 – 5 verplichtingen hebt, maar jouw eigen agenda beheert. Een baan die je kunt verweven met de zorg voor het gezin, een andere baan of een reizend leven.
Interesse? Neem dan gerust contact met me op, ik vertel je er graag meer over!

Het is ook mogelijk om een mooie beloning te ontvangen als je zelf geen distributeur wilt worden,
maar wel mensen naar me door verwijst die hun eigen Kangen product willen aanschaffen.

Zo bouwen we samen aan steeds meer bekendheid voor het Kangen Water en de andere mooie producten van Enagic,
waardoor steeds meer mensen kunnen kiezen voor natuurlijke ondersteuning in hun gezondheid!

Voel jij enthousiasme en wil je jouw mogelijkheden verkennen?
Sluit dan gerust een keer aan bij een online presentatie om kennis te maken met mij
en de producten van Enagic of…
bel of mail
voor info!