Informatie over Kangen Water

Wat is Kangen Water?

Op deze pagina vind je wat algemene informatie over dit bijzondere Water. Wanneer jij je verder wilt verdiepen raad ik je aan om een presentatie bij te wonen.
Zo voorkom je dat je door de bomen het bos niet meer ziet én kost het je maar een uurtje om een goed beeld te vormen over de bijzondere eigenschappen van dit water.

Via onderstaande knop kom je op de pagina waar je een datum kunt kiezen. Je bent van harte welkom!

Toepassingen van het Kangen water
en de andere soorten water uit het Kangen apparaat.

Online presentaties over het Kangen apparaat

Om jouw de informatie over alle toepassingen van het Kangen apparaat te geven organiseer ik geregeld online presentaties.
Wil je meekijken? Klik dan op onderstaande knop om de ingeplande data te zien.
Komen de data jouw niet uit? Neem dan gerust contact op om wat anders in te plannen!

Welke onderwerpen komen aan bod tijdens de presentatie?

Z

De bijzondere eigenschappen van het Kangen Water

Z

De toepassingen van alle watersoorten die het Kangen apparaat kan maken

Z

De kosten van verschillende apparaten vs de waarde!

Z

Er is gelegenheid om vragen te stellen

Een Kangen apparaat kopen

Iedereen leert, onderzoekt en ontdekt op zijn eigen manier. Ik bied de presentaties aan om in korte tijd veel belangrijke informatie over te kunnen brengen, mijn verhaal te kunnen delen en middels proefjes de werking van het Kangen Water te kunnen laten zien.

Daarnaast bied ik hulp met bestellen van de producten van Enagic en, wanneer je wilt, krijg je hulp bij het aansluiten van jouw apparaat. Uiteraard zijn er mensen die het liefst alles zelf regelen en ook dat kan natuurlijk! Omdat Enagic graag mensen op allerlei gebieden in hun leven verder willen helpen, kan je echter alleen maar een aankoop doen via een distributeur. Wanneer jij een bestelling wil plaatsen, help ik je daar graag bij. Ik heb daarvoor een aantal gegevens van je nodig. Via dit formulier kun je die makkelijk naar me versturen. Uiteraard ga ik vertrouwelijk om met jouw gegevens! Wanneer je het prettiger vindt om eerst persoonlijk contact te hebben, dan mag je me natuurlijk altijd bellen/appen of mailen!

Wil je zo nu en dan wat informatie over het Kangen Water, dan kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan in totaal ca. 10 mailtjes met info over Enagic en het Kangen Water. Je kunt je te allen tijde uitschrijven van de mailing.