Steeds opnieuw krijg ik de vraag wat het verschil is tussen een ionisatie apparaat en een filter. Sterker nog, een aantal mensen blijft (soms zelfs heel fel) benoemen dat mijn ionisatie apparaat té duur is en dat ze blij zijn met hun eigen, veel goedkopere, filter. Dat is natuurlijk helemaal prima en altijd fijn om te horen dat iemand blij is met wat hij/zij in huis heeft, maar als mensen zo fel reageren, vraag ik me toch altijd weer af waar ze in geraakt worden. Vanwaar uit zo in de aanval cq verdediging?
Wanneer mensen mijn ionisatie apparaat gaan afkraken onder het mom van ‘te duur’ of ‘verdienmodel’ dan raakt dat me. Niet persoonlijk, want ik sta helemaal voor én achter mijn keuzes … het raakt me in het gevoel van ‘het uit willen leggen’. Zo zit ik nou eenmaal in elkaar.
Als ik zie/merk dat mensen ‘blind varen’ op informatie die niet compleet, of zelfs onwaar is, dan kan ik niet anders dan reageren. (Zooo zeg, dat kwam ik in de afgelopen jaren vaak tegen! 😣) Ik hoef een ander niet te overtuigen, maar ik wil de ander wel graag informeren. Te meer omdat ik bij doorvragen steeds weer ontdek, dat mensen het verschil gewoon niet weten en dat leg ik dus graag uit. Wat een ander vervolgens met de info doet, dat laat ik volledig los, want ieder zijn pad! Tevreden met filtering? Prima! Wil je toch een stap verder, lees dan even mee…

Vandaag kwam ik namelijk een plaatje tegen, waarmee ik eigenlijk in een keer duidelijk kan maken wat het verschil is tussen een waterfilter en het ionisatie apparaat dat ik gebruik. Dus vandaar de blog hierover!

Zie je dat groene druppeltje in het midden van de watersoorten? Dát is gefilterd water. Water dat uit jouw kraan komt en door een filter stroomt geeft schoon – clean – water. Waardevol, want er zit veel rotzooi in ons kraanwater, dat weten we inmiddels allemaal.
Wat is dan het verschil tussen een waterfilter en mijn water ionisator?
Dat zijn al die andere druppels!
Een waterfilter produceert namelijk geen sterk alkalisch water, geen geioniseerd, alkalisch drinkwater, geen beauty water en geen sterk zuur water en dat doet mijn ionisatie apparaat wel!
Het apparaat waar ik elke dag dankbaar voor ben, heeft mij, juist doordat het geioniseerd, alkalisch drinkwater produceert, mijn gezondheid teruggegeven. Had ik dat ook kunnen bereiken door middel van het drinken van gefilterd water? Nope! En ik kan het weten, want we hadden jarenlang een filter op onze kraan, RO ook nog… tja, pure onwetendheid destijds…
Dus eigenlijk is het niet zo moeilijk om het verschil aan te duiden:
💚 – gefilterd water: is fijn om in huis te hebben, mits het filteren door een goed apparaat gebeurt! (ook de info in filterland is helaas vaak niet compleet en ik wil niet van afkraken, maar geef je wel graag een tip: wanneer je kiest voor een filter zorg dat dan je weet hoeveel en wat jouw filter uít het water haalt én/of wat het eraan toevoegt!)
💙 geïoniseerd alkalisch water: ondersteunt de balans in jouw lichaam doordat het water basisch is, rijk is aan antioxidanten (waterstofgas) en heel fijn is van structuur dus het wordt goed opgenomen in het lichaam. Uiteraard mag ik geen claims doen, maar de slogan van het bedrijf achter dit apparaat zegt genoeg: Verander jouw water, verander jouw leven! Ik ervaar dagelijks dat het kan!
💜 sterk alkalisch water: helpt je om alles wat vettig is te reinigen: gebruik het als make-up remover, maak de douche er mee schoon, de BBQ, de oven maar ook jouw groenten en fuit om het zo te ontdoen van pesticiden!
💛 beauty water: goed voor huid en haar én dierenvachten. Het helpt de huid/vacht in balans te komen. Ook schoonmaken van gladde oppervlakten als glas, ramen en de auto gaat met dit water als een tierelier!
❤️ sterk zuur water: desinfecterend. In de Japanse ziekenhuizen wordt dit water gebruikt om de OK te desinfecteren, dus genoeg onderzoek dat laat zien hoe sterk het is. Je kunt het gebruiken voor jouw aanrecht, jouw handen en de wc, maar ook voor wondontsmetting, want er worden géén chemicaliën of akelige stoffen toegevoegd.
Kortom, met een ionisatie apparaat in huis hydrateer en voed je jouw lichaam én kun je heel veel (chemische) stoffen in plastic flessen vervangen door water! En dan ga je ook pas écht zien wat de kracht van water is.
Water is en blijft de bron van ons bestaan.
Maar niet elk water is dus hetzelfde!
En die prijs?
Tja, medisch gecertificeerd, dus je koopt kwaliteit! Daarnaast doet het bedrijf alles in eigen beheer, waardoor alle onderdelen los vervangbaar zijn, het is dus een eenmalige uitgave in jouw leven. En uiteraard is het helemaal aan jou of je zo’n bedrag (preventief) uitgeeft aan jouw gezondheid en ‘Aarde bewust’ leven. Wees je er in ieder geval van bewust dat het een uitgave is waar het hele gezin, en waar je wilt, jouw hele familie of al jouw buren van mee kunnen profiteren. Voor mij hoort dát bij de nieuwe wereld, delen waar we kunnen! En voor mij is dat dan ook een toekomstdroom: zoveel apparaten verspreid over het land dat iedereen die wil, mee kan drinken, totdat… dit water weer vrij beschikbaar is!
En natuurlijk weet ik ook dat er mensen zijn die het niet kunnen betalen, maar dat maakt het apparaat niet té duur. Dat zegt namelijk iets over diegene zijn situatie, niet over de prijs van dit water.
Bovendien is ook daar over nagedacht, zo kun je betalen in termijnen en zelfs sparen voor jouw apparaat door er informatie over te delen. Hoe mooi is dat? Denken in mogelijkheden dus, want waar een wil is, is een weg!
En dan is er ook nog de mogelijkheid om die financiële situatie structureel te verbeteren… alles vanuit de missie van dit bedrijf: het leven van mensen zo mooi mogelijk maken op alle gebieden, zodat je gelukkig en gezond kunt leven én de tijd en ruimte hebt om daar met jouw dierbaren van te genieten!
Ik hoop dat ik zo weer een stukje helderheid heb kunnen geven. Want dat blijft mijn missie: mensen informeren over de kracht van water en de kracht van dit bedrijf. Waarom? Omdat het voor mij zo levens-veranderend is geweest. Voor mij bleek het ‘t verschil tussen Overleven en Leven te zijn!
En ik kan niet genoeg verwoorden hoe dankbaar me dat maakt. Elke dag weer!
Wil je meer info? Sluit dan eens aan bij een online presentatie, dan lees je niet over de verschillen, maar laat ik je zíen wat de kracht is van dit water! Altijd vrijblijvend uiteraard, want het is mijn doel om jou te informeren zodat je bewuste keuzes kunt maken! Zet je op basis van de informatie vervolgstappen? Dan help ik je uiteraard graag verder, je bent van harte welkom!