Als kind zijnde voelde ik de afstandsbediening van de televisie. Volgens mijn moeder kon dat niet, maar altijd als dat ding vlak bij me lag, kreeg ik een dove plek in mijn lichaam. Vaak in mijn been omdat hij dan ergens op de bank naast me lag.
Omdat mijn moeder niet geloofde dat dat kon, ging ze het stiekem uitproberen. Steeds wanneer ik niet keek legde ze de afstandsbediening ergens bij me neer en toen ik keer op keer binnen een paar minuten op keek om te kijken wat er in mijn buurt lag, moest ze me wel geloven.

Mijn hele leven merk ik al dat ik extreem gevoelig ben voor van alles en nog wat. Straling, maar ook geuren, geluiden, sfeer, noem maar op… voor velen die met me meelezen waarschijnlijk herkenbaar.

Naast dat de gevoeligheid geregeld super frustrerend was, ben ik ook blij dat ik altijd gevoelig ben geweest, want het maakte me al jong alert op heel veel dingen. Toen ik in mijn praktijk met bioresonantie werkt heeft het me ook enorm geholpen omdat ik, doordat ik zo gevoelig en alert was, vaak kon uitvogelen waarop reactie kon ontstaan en ik kon dat dan met de bioresonantie controleren en ontstoren.

Sinds ik het Kangen Water drink is mijn hele systeem steeds beter in balans gekomen en reageer ik veel minder heftig op alles om me heen. Mijn lichaam is gewoon letterlijk stabieler geworden en wat een enorme rust geeft dat in alles! #dankbaar
Uiteraard blijf ik wel heel alert op de dingen om ons heen, want er is immers al zoveel bekend over de gevaren waaraan wij tegenwoordig bloot staan. Zo hebben we bepaalde stenen in huis, maak ik gebruik van stralingsvrije telefoonhoesjes (o.a. naast mijn bed), hebben we stickers op onze computers en we zetten het wifi ’s nachts uit. Tja, tegenwoordig is het niet meer wel of niet geloven dat er straling is en of je daar last van kunt hebben. Nee, tegenwoordig is het gewoon wéten dat er straling is die gevaarlijk is. En talloze onderzoeken bevestigen dat.

En zoals bij zoveel… het is bekend, maar worden we er ook tegen beschermd? Nope, kijk maar naar de 5G masten die veelvuldig opgezet zijn in het land. Verdiep je maar eens in de straling van onze smartphones, airpods, airco’s, computers, electrische auto en noem maar op. Straling vermijden lukt allang niet meer als je aan het ‘normale’ leven mee wilt doen.

Daarom was ik super blij met het nieuws dat ik enige tijd geleden te horen kreeg!
Enagic, het bedrijf achter het Kangen Water komt namelijk met een product op de markt dat de straling onderbreekt, de emGuarde. En Enagic zou Enagic niet zijn als ze dat niet doen na eerst zorgvuldig onderzoek, de nodige goedkeuring en alles onder gepatenteerde techniek. Ze gaan nou eenmaal voor kwaliteit!

Een van de mooiste dingen van werken met Enagic vind ik, dat ze zorgen dat alles we ze op de markt brengen heel makkelijk gedemonstreerd kan worden en wat is er nou leuker om straks te kunnen laten zíen wat dit product doet met de straling om jou heen?!

Zodra het dus kan schaf ik een emGuarde aan mét een stralingsmeter zodat ik zelf kan laten zien wat het effect is bij ons in huis.
Wil jij nu alvast informatie ontvangen over de emGuarde? Geef jouw naam en e-mailadres dan aan me door via deze pagina. Je ontvangt dan een aantal info mails én krijgt bericht zodra de emGuarde te bestellen is!