Vorige week startte mijn avontuur met stralingsarmer leven. Ik kreeg namelijk de emGuarde binnen en omdat ik de stralingsdetector ook al ontvangen had stond ik te trappelen van ongeduld om te gaan testen wat het apparaat doet. Ik maakte het pakket dus gauw open en dat voelde al als cadeautje, omdat het zo mooi verpakt was.

Ik sloot hem aan en begon met testen. De emGuarde vermindert straling tussen 3 MHz en 1000 MHz, maar welke meting ik ook deed er gebeurde… niets. Verschillende standen geprobeerd met testen, maar de meter bleef of piepen en in de andere stand gaf hij gewoon helemaal niets aan. Teleurstelling… want was dit nou het apparaat waar ik op zat te hopen?

Afijn, nuchtere verstand even aan, want eigenlijk was het logischer dat de detector kapot was, dan dat het apparaat niets deed, dus ik op onderzoek uit en raad gevraagd. Video opgestuurd naar Enagic en ja, de detector deed niet wat hij moest doen. Dus wachten op een nieuwe detector. Balen, maar helaas.

De emGuarde aangezet
De emGuarde had ik weer in het doosje verpakt in afwachting van… totdat ik de volgende dag ineens bedacht: als de detector kapot is betekent dat niet dat ik de emGuarde niet gewoon aan kan zetten! Tja, soms vind ik mezelf een niet zo helder licht dat daar dan een dag overheen moet gaan, maar dat terzijde 😅🙃😝
emGuarde weer uitgepakt en aangezet. Op een plek waarbij hij ongeveer de reikwijdte heeft voor het grootste deel van de eetkamer en het deel waar onze jongens met hun computers zitten. De emGuarde heeft een minimale reikwijdte van 4 meter (dus diameter van 8 meter). Later ga ik dus met de detector uitmeten wat de beste plek van plaatsing is.
Vanmiddag ontvang ik als het goed is een nieuwe detector en dan ga ik eens aan het meten. In de presentatie die ik geef laat ik het resultaat zien. Ik ben vooral benieuwd wat dit apparaat mag brengen, en erg blij dat er nu een product op de markt is waarmee we ons lichaam kunnen beschermen!
Nieuwe, gepatenteerde techniek
Uiteraard komen ook de sceptische, ja zelf negatieve geluiden alweer de hoek om kijken, maar ik denk tegenwoordig maar zo: niemand heeft de wijsheid in pacht, dus we zullen in alles zelf moeten ervaren wat we voelen en intunen op wat voor ons resoneert. Voor mij gaf het meteen vertrouwen dat ik het bedrijf Enagic ken en weet wat zij in de afgelopen 50 jaar (!) met het Kangen Water neer hebben gezet.
De emGuarde is gepatenteerd, dus de werking is gebaseerd op een nieuwe techniek en ik verwelkom dat van harte!
Change Your Environment, Change Your Life is het motto dat Enagic met dit apparaat naar buiten brengt. Mijn leven veranderde al door het Kangen Water, dus ‘what else is possible?!’

Wil je via de mail meer informatie over de emGuarde ontvangen meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Wil je in een uurtje tijd alle info horen hoe dit apparaat de straling van apparatuur in jouw omgeving kan verminderen én jouw vragen kunnen stellen, sluit dan aan bij een van de presentaties die ik geef. Je bent van harte welkom!